Verner Kristensens
træhus ligger flot
med udsigt over søen midt i Snæbum

Unikt bjælkehus ved bredden af Snæbum Sø

I landsbyen Snæbum vest for Hobro ligger et træhus, der med sin  arkitektur, tømmerets svære dimensioner og placering ved bredden af Snæbum Sø ligefrem oser af kvalitet.

 

Ejeren er kloakmester Verner H. Kristiansen, og han fortæller om familiens drømmehus:

 - Vi ville gerne have en god kvalitet, som ikke kun holder, men som var fremtidssikret. Det er jeg 100 procent sikker på, at vi ville få hos Simested El-Service, og derfor tog vi dem med helt fra starten.

 

Det har Verner H. Kristiansen ikke fortrudt. Huset er langt fra standardbyggeri, og det betød, at der undervejs uundgåeligt opstod problemer eller ting, der skulle laves om.

 

- Det skete somme tider, at jeg for eksempel ringede til Gert Jensen fra Simested El-Service søndag aften, fordi tømreren lige havde ringet og sagt, at de gerne ville sætte gipsplader op dagen efter. Og jeg fik altid svaret, at "vi finder ud af noget" - og så lykkedes tingene hver gang, husker Verner H. Kristiansen.

 

 

Avancerede løsninger i køkkenet

 

Familien valgte en traditionel elinstallation frem for en moderne "intelligent" løsning. Men da det kom til indretning af køkkenet, samlede interessen sig hurtigt om de mest moderne faciliteter.

- Min kone og jeg kunne ikke blive enige om en tophængt emhætte, så vi valgte i stedet en induktions-kogesektion med bordemhætte, der suger nedad. Den er vi rigtig glade for i dag. Desuden har vi fået to skuffe-opvaskemaskiner, så vi er fri for at bukke os helt ned til gulvet, når maskinerne skal tømmes, forklarer Verner Kristiansen.

 

 

Indlysende valg

 

Køkkenet er også udstyret med en topmoderne, 90 centimeter ovn i øjenhøjde og en "Quooker", der leverer kogende vand.

- Derfor har vi ikke længere en kaffemaskine, og skal vi for eksempel koge æg, lægger vi æggene i gryden, tapper kogende vand og sætter gryden på induktionspladen, der omgående varmer gryden op. Så hårdkogte æg tager præcis ni minutter, siger Verner H. Kristiansen tilfreds.

 

Hvidevarer, kogesektion og ovn er alle leveret af Simested El-Service.

 

- For os er det indlysende, at det der har med el at gøre, leveres af elektrikeren. Det er jo alligevel ham, der skal installere det - og går noget i stykker engang, er det alligevel Simested El-Service, vi skal have fat i, fastslår Verner H. Kristiansen.

 

Verner Kristiansen valgte at bygge et usædvanligt hus i træ og glas.
I et træhus er et effektivt brand-alarmanlæg en forudsætning.
Installationssøjler med stik og netværk og telefon sikrer mod rod.

 

Vammen El-Service    -    Hobrovej 95    -    DK 8830 Tjele    -    Tlf. 3010 6326    -    Mail: info@vammenel.dk    -    Døgnvagt tlf. 9854 8115

Køkkenet er det mest moderne med emhætte i kogesektionen, dobbelt opvaskemaskine og Quooker, der leverer kogende vand.